ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η ΛΥΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Η ΔΡ ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΊΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ ΤΗ ΔΡΆΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΥ ΜΕΘΌΔΟΥ Η ΟΠΟΊΑ ΔΙΕΓΕΊΡΕΙ ΦΥΣΙΚΆ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΆ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΆΓΟΥΝ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟ.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ Η ΓΉΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΈΡΜΑΤΟΣ ΞΕΚΙΝΆ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΎ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΏΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΛΙΚΊΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΏΝ ΜΕ 1% ΜΕΊΩΣΗ ΕΤΗΣΊΩΣ; ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΕΣΤΕ. Η ΛΎΣΗ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΊΔΙΕΣ! ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΉ ΧΑΛΆΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ; NΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΏΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΟΡΑΤΉ ΣΎΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΌΡΘΩΣΗ;

Θα μας εξηγήσετε τι είναι το Collagen Stimulation που κάνει το Plla μοναδικό;

Είναι πολυ-L-γαλακτικό οξύ, είναι ο νέος τρόπος ενίσχυσης της παραγωγής κολλαγόνου στο σώμα κατά 66%. Το πολυγαλακτικό οξύ είναι ένα υλικό πλήρως βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο σε CO2 και νερό, γνωστό ως πολυ-L-γαλακτικό οξύ με έγκριση FDA. Περίπου το 30% του σώματος αποτελείται από κολλαγόνο, το οποίο είναι σημαντικό και για δεκάδες άλλες λειτουργίες. Το κολλαγόνο αρχίζει να μειώνεται από την ηλικία των 20 ετών με 1% μείωση ετησίως. Οι γυναίκες χάνουν 20% του κολλαγόνου και της ελαστικότητας στο δέρμα τους μετά την ηλικία των 40 και ειδικότερα μετά την εμμηνόπαυση όπου εμφανίζουν δερματικές διαταραχές, με πολλαπλές αλλαγές, αλλαγή στην δομή, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, εύθρυπτο, στιλπνό και χαλαρό. Η θεραπευτική αγωγή για την αντιστροφή και αποκατάσταση των κύριων αιτιών γήρανσης καθώς και για την επαναδιαμόρφωση του σώματος είναι να καταφέρουμε να παράξει ο οργανισμός μας το δικό του κολλαγόνο.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει λύση;

Η λύση είναι η θεραπεία διέγερσης κολλαγόνου PLLA. Το Collagen Stimulator Treatment βοηθά την τόνωση του σώματός μας, βοηθά να παράγει το δικό μας κολλαγόνο για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης του λαιμού και του σώματος και προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος στα πιο δύσκολα σημεία.Η εφαρμογή γίνεται ατραυματικά, χωρίς χειρουργείο και χωρίς να αφαιρείται δέρμα. Η μέθοδος εφαρμόζεται στον λαιμό, μπράτσα, γόνατα, γλουτούς, κοιλιά με ασφάλεια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνολικά χρειάζονται 1 έως 3 συνεδρίες, 1 ανά 4-6 εβδομάδες και το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 2 χρόνια. Μέσα σε 10 κιόλας λεπτά μπορεί κάποιος να επιστρέψει στην δουλειά του ή στην οποιαδήποτε ενασχόληση του

Τι θα πρέπει να αποφύγουμε μετά τη θεραπεία;

Για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να αποφευχθούν ο ήλιος και η UV ακτινοβολία έως ότου εξαλειφθεί το οίδημα και η ερυθρότητα και συνιστάται να κάνετε μασάζ με κυκλική φορά στις περιοχές της θεραπείας για 5 λεπτά, 5 φορές την ημέρα για 5 ημέρες με την κρέμα σας με τον τρόπο που θα σας υποδείξει ο γιατρός σας 

Είναι μία μέθοδος ανεκτή σε όλους;

Δεν προκαλεί αλλεργίες αλλά αντενδείκνυται σε ανθρώπους με αυτοάνοσα, ιστορικό χηλοειδών ουλών. Η θεραπεία γίνεται και στο ντεκολτέ αλλά και για την ανόρθωση γλουτών με θεαματικά αποτελέσματα.

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο μηχανισμός της εφαρμογής;

Το PLLA, διεγείρει το κολλαγόνο στο υποδόριο στρώμα, βοηθώντας στην αναπλήρωση του όγκου. Διεγείροντας τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου κατά 66% επιτυγχάνονται προοδευτικά η σύσφιγξη και η ανόρθωση καθώς και ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί 18-24 μήνες. Η αναίμακτη παραγωγή καινούριου κολλαγόνου ξεκινάει από τον ίδιο τον οργανισμό που αντιστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο, χωρίς τομές και σημάδια προσφέροντας ανόρθωση και σύσφιξη όπου εφαρμόζεται.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Κατοχυρώστε τώρα την Θεραπεία!

Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής