ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ LIFTING ΜΑΤΙΩΝ ™

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΤΩΣΗΣ

Πως δρα η θεραπεία ?

Το PLASMA TECHNOLOGY κάνει χρήση της ύλης του Plasma . Το Plasma αναφέρεται σαν τέταρτη κατάσταση της ύλης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ευρώπη στην κοσμητική ιατρική.

Διαδικασία της εφαρμογής;

Η ιατρική εφαρμογή πραγματοποιείται με ειδική μικροχειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά την θερμοκρασία στον δερματικό ιστό. Το αποτέλεσμα είναι η εξάχνωση της χαλαρής επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες και οι περιφερικοί ιστοί. Δημιουργούνται μικρά spots τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν την βασική μεμβράνη. Δεν προκαλείται αιμορραγία ή νέκρωση στους ιστούς. Η μέθοδος εφαρμόζεται μόνο με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας και είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη.

Αποτελέσματα μετά την εφαρμογή:

Στην περιοχή που εφαρμόζεται το PLASMA TECHNOLOGY είναι φυσιολογικό να υπάρχει μικρό οίδημα που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Η εξάχνωση της επιδερμίδας δημιουργεί μικρά spots τα οποία θα απομακρυνθούν φυσικά τις επόμενες ημέρες. Το άτομο αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητες του . Δεν χρειάζεται να λάβει φαρμακευτική αγωγή πάρα μόνο να ενυδατώνει συχνά την περιοχή που έγινε η θεραπεία. Το αποτέλεσμα ξεκινά να είναι φανερό μία εβδομάδα μετά την εφαρμογή και ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Κατοχυρώστε τώρα την Θεραπεία και
πραγματοποιήστε την εντος 30 ΗΜΕΡΩΝ

Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής