Δωρεάν ολοκληρωμένη θεραπεία

Κατοχυρώστε τώρα την προσφορά
και πραγματοποιήστε την, εντος 30 ΗΜΕΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κατοχυρώσετε την μεγάλη προσφορά(*) Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους

Cool Laser: laser υβριδικής τεχνολογίας
Θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου

Cool Laser

Το Cool Laser είναι laser υβριδικής τεχνολογίας – χρησιμοποιεί δύο μήκη κύματος νανοπαλμών σε δύο επίπεδα. Αυτό σημαίνει οτι μπορούμε να δώσουμε διαφορετικά «μηνύματα» στους φωτουποδοχείς των κυττάρων.

Λέγεται Cool - Laser  γιατί είναι 3 ης γενιάς laser, είναι απόλυτα ασφαλές και δεν προκαλεί καμμία θερμική βλάβη στον ιστό όπως τα παλιότερης τεχνολογίας laser.

Θεωρείται η  καλύτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία στη μάχη κατά της γήρανσης.

Είναι ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με καινοτόμο τεχνολογία σε 2 επίπεδα του ιστού, επιδερμίδα και χόριο.

Χρησιμοποιεί αντί το θερμικό το φωτοακουστικό φαινόμενο, κατά συνέπεια δεν δημιουργεί θερμότητα στον ιστό.

Ο μηχανισμός δράσης του Cool Laser:

Η ενέργεια που εκπέμπει το Cool Laser στα 1064nm δρα επιφανειακά στην επιδερμίδα και προκαλεί σύσφιξη και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, ενώ η εκπομπή της ενέργειας στα 532nm επιδρά στο χόριο διορθώνοντας χρωματικές αλλοιώσεις της φωτογηρασμένης επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα:

Μετά από κάθε συνεδρία γίνεται αθροιστική επανόρθωση της επιδερμίδας μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες, θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, διόρθωση χρωματικών αλλοιώσεων.

Αποτελεσματική εφαρμογή με ελάχιστο χρόνο επούλωσης

Κατάλληλο για:

  • Θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου
  • Διόρθωση χρωματικής αλλοίωσης
  • Μειώση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Επανόρθωση φωτογηρασμένης επιδερμίδας.
  • Κατακερματίζει τις πανάδες